Aktuellt kring JSM/SM 2021

Grenordning JSM/SM 2021!

Många har hört av sig och frågat!

Nu kan vi presentera grenordningen inför höstens SM-tävlingar - vilka grenar ser du mest fram emot? Klicka på bilden ovan så anpassar den sig till ditt fönster eller zooma in nedan, en utskriftsvänlig grenordning hittar du genom att klicka här!

En neptunfavorit i programmet är herrarnas 200m fjärilssim (gren 36), kommer Simon Sjödin till start och säkrar det 10:onde SM-guldet i rad? - Det återstår att se!

Bästa sätt att se tävlingen är på plats, den 25/9 öppnar biljettförsäljningen! 


Hoppas vi ses!

Skrmavbild 2021-09-20 kl 171154png


Biljettförsäljning öppnar den 25/9!

Den 25:e smäller det!

Äntligen kan vi meddela att vi den 25/9 i samband med Neppan Knatte-Cup kommer släppa biljetter till SM-tävlingarna på Eriksdalsbadet den 24-28/11.

Vi kickar igång med ett early-bird erbjudande 25-26/9 och 10% rabatt på alla biljetter.

Först till kvarn är det som gäller för de bästa platserna totalt finns 7591st biljetter hoppas du lyckas knipa någon av dessa!

Varmt välkomna!

Dunderduon och svensk simnings bästa speakers Micke Larsson & Lasse Westholm kommer att leda oss igenom tävlingarna från sekretariatet under JSM/SM-tävlingarna! 

- Micke och Lasse sätter en kvalitetsstämpel på alla simtävlingar de medverkar på och är välkända röster inom svenska mästerskap, vi är väldigt glada över att dem båda kommer medverka på årets tävlingar. säger projektledare Walter F. Meinhart.

Du har väl inte missat att Svenska Simförbundet och Lasse Westholm håller en speakerutbildning senare i höst? Mer information hittar du hos Svenska Simförbundet!
Saldo Redovisning sätter guldkant på JSM/SM!

Saldo Redovisning sätter guldkant på SM!

Saldo Redovisning kliver in som partners till årets JSM/SM. Saldo bildades 30 juni 2000 av entreprenören Madeleine Segerbrand och de beskriver sig själva som "Probably the best redovisningsbyrå in the world!" och har ett stort idrottshjärta. 

- Simklubben Neptun är mycket tacksamma över samarbetet inför SM-tävlingarna och ser Saldo redovisning som en guldkant runt SM-tävlingarna. säger projektledare Walter F. Meinhart. 

Saldo är en modern digital redovisningsbyrå och två gånger har de blivit nominerade till det vackraste priset branschen har "Årets framtidsbyrå", tredje gången vann tävlingen år 2017. De gör din värld effektiv, trygg, säker, automatiserad, lönsam och ytterligare ett snäpp mer positiv.


- Vi är mycket glada och stolta över den här möjligheten att kunna ge tillbaka till en förening som gett oss så mycket energi och glädje! säger grundaren Madeleine Segerbrand.

Letar du efter en grym redovisningsbyrå? Kolla in deras hemsida!


Spinlogo smooothgif

Träffa Badassbananas på JSM/SM 2021

Simklubben Neptun stöttar start-ups!

I samband med att klubben arrangerar nationella mästerskap vill Neptun möjliggöra för start-ups att visa upp sin verksamhet för simidrottssverige. Under årets tävling kommer ni att få se start-upföretaget Badassbananas som tillverkar sin glassliknande "Nice Cream" baserat på banan samtidigt som de motverkar matsvinn.I samband med 2018 års SM-tävlingar medverkade det då nystartade företaget Team Together som gör e-handel till ge-handel. 


182029558_382352972959785_4529442717663157470_njpg