Aktuellt kring JSM/SM 2021

Tack & på återseende!

Årets tävlingar är nu genomförda - vilken succé det blev!

I juniorstriden vann Helsingborgs Simsällskap tävlingarna och hemmaklubben Simklubben Neptun segrade i senirostriden. Sophie Hansson från Helsingborgs Simsällskap tilldelades pris för bästa prestation och slog under tävlingarna de svenska rekorden i 50 & 100m Bröstsim samt slog med sina lagkamrater de svenska rekorden på 4x50m och 4x100m Medley!


För att ytterligare skruva upp nivån till nästa års SM är vi supertacksamma för om ni kunde hjälpa oss utveckla tävlingen genom att svara på utvärderingsenkäten i länken nedan:
https://forms.gle/7duPfEbdytwojxw98

Ni vet väl om att ni hittar alla bilderna från tävlingarna via länken nedan, kanske finns du med där?
http://simsm2021.se/bilder

Stort tack även till Ebba von Sydow Jewelry, Saldo Redovisning, SF Anytime, Vitamin Well, Delicato, Funktionären.se samt Pahlén och Svenska Simförbundet som alla gjort årets tävlingar möjliga!

Vi ses igen 2022! Den 23-27/11 nästa år står Neptun åter som värd för SM-tävlingarna i simning, vi ser fram emot att dela upplevelsen med alla då ännu en gång!

Stort tack & på återseende!


Tävlingsprogram

Ska du komma och se tävlingarna på plats? Nu har vi ett tävlingsprogram med grenordning och allt du behöver känna till inför SM-tävlingarna! Klicka här för att se programmet!


Publikentrén öppnar kl 08:30 på förmiddagspassen och 16:00 på eftermiddagspassen. Tävlingsentrén finns från "rampen" ovanför det som är huvudentré för ordinarie badgäster på Eriksdalsbadet.

Välkommen till JSM/SM 2021!
Möt framtidens teknik inom simträning på SM!

Athlee: Njut av fördelarna med daglig videofeedback!

 

Athlee är den första bärbara undervattenskameran som liveströmmar med fördröjning direkt

till surfplattor och mobiltelefoner, vilket ger både tränare och simmare problemfri

livevideofeedback. Simtränare kallar det en game changer eftersom det löser huvudvärken som orsakas av mer besvärliga inspelningsmetoder. Det tar bara 60 sekunder att installera och simmare kan enkelt använda det på egen hand, vilket ger tränarna mer kraft och mer frihet.

 

Athlee är utvecklad i samarbete med ledande tränare samt är lätt nog att använda i varje

pass, vilket gör att tränare och simmare äntligen kan dra nytta av daglig videofeedback.

Läs mer om Athlee på athlee.com

 

Swimtraxx: Den smartaste sim-trackern någonssin! 

Swimtraxx One registrerar massor av data som översätts till värdefulla insikter i realtid i gratisappen på en iPad eller din mobiltelefon. Du kan nu effektivt hålla reda på dina set utan att behöva samla in data själv. Detta ger dig tid att njuta ännu mer av sporten du älskar. Eftersom den till och med mäter din puls bredvid många andra simspecifika parametrar, är den det första i sitt slag. 

Läs mer om Swimtraxx på swimtraxx.com

unnamedpng

 

Du kommer att kunna träffa representanter från båda företagen och testa tekniken själv på SM!

Våra partners


 

Sätt nya mål. Gör comeback. Förläng karriären. Avsluta på topp!

JSM/SM 2021