Boka resa & boende!

Tillsammans med Resia har Simklubben Neptun tagit fram förmånliga hotell och reseerbjudanden som skräddarsys efter din förenings behov. Klicka här för att läsa en sammanfattning av boendealternativ till JSM/SM 2021!

Clarion Hotel

Knappt 500 steg från Eriksdalsbadet hittar vi det självklara valet Clarion Hotel! Fyrbäddsrum fullbokade! Pris från 1540 kr/natt i trippelrum, frukost ingår. Jämförelsepris: från 515kr/ person och hotellnatt. Fler storlekar på rum finns att boka.

Scandic Malmen

Drygt 1 km från Eriksdalsbadet i Södersmalms hjärta vid Medborgarplatsen hittar vi Scandic Malmen. Pris från 2100kr/natt i trippelrum, frukost ingår. Jämförelsepris: 700kr/person och hotellnatt. Fler storlekar på rum finns att boka.

Zinkensdamm Hotell & Vandrarhem

En kort busstur eller en promenad på 25 minuter bort finns Zinkensdamm Hotell & Vandrarhem. Hostelrum med dusch och WC erbjuds för 1800 kr/natt i fyrbäddsrum, frukost ingår. Jämförelsepris: 600kr/person och hotellnatt. Fler storlekar på rum finns att boka.

Smidigt med Resia!

Genom att boka allt via Resia säkerställs att allt sköts smidigt, enkelt och professionellt genom hela processen.

" - Vi har bokat våra resor och boenden genom Resia till alla mästerskap sedan 2007. Smidigheten i det hela och tiden vi sparat har gjort att vi kunnat fokusera mer på att finslipa det sista och att stärka lagkänslan."

Fredrik "Ludde" Lundin, Sportchef Simning, Simklubben Neptun

Få en kostnadsfri offert på resa och boende från Resia. 
Ange antal personer, avreseort, ankomst, avresedatum och önskat hotell så återkommer vi till er inom kort!
Kontakta Resia

Våra partners


 
Sätt nya mål. Gör comeback. Förläng karriären. Avsluta på topp!
JSM/SM 2021