Våra partners!

Ebba von Sydow Jewelry

Med den minimalistiska designen och de exklusiva smycken i äkta material är de skapade för att bäras varje dag - till och med i simbassängen.

Med en dröm om att skapa tidlösa, diskreta men eleganta smycken som förhöjer vardagen, så grundades Ebba von Sydow Jewelry år 2020 av Ebba Kleberg von Sydow.

Saldo Redovisning

Probably the best redovisningsbyrå in the world! och med ett stort idrottshjärta beskriver Saldo Redovisning. 

Saldo är en modern digital redovisningsbyrå och två gånger har de blivit nominerade till det vackraste priset branschen har "Årets framtidsbyrå" tredje gången vann tävlingen år 2017. Saldo gör din värld effektiv, trygg, säker, automatiserad, lönsam och ytterligare ett snäpp mer positiv. 

SF Anytime

Fredagsmysfavoriten SF Anytime finns med på SM! SF Anytime grundades 2002 och är idag den ledande video on demand-tjänsten i Norden och Baltikum.

Hos SF Anytime finns det ett självklart val i ett hav av möjligheter. SF Anytime är en portal till en magisk värld från en mysig hemmamiljö. Ta med dig en medresenär eller två och kliv i en annan tidzon, bort från bruset. Med SF Anytime väljer du att stanna upp för en stund och hitta närvaro, oavsett film.

Arena

Tillhandahåller simutrustning i världsklass i samtliga simidrotter både för träning och tävling.

Resia

Sveriges bästa resesite 2019 erbjuder skräddarsydda resor till hela världen, både privat och för företag!

Badassbananas

Start-upföretaget som tillverkar världens godaste nice cream! Läs mer om deras medverkan i vårt inlägg!

Bli en partner!

Syns live på plats eller digitalt genom simsm2021.se och live på simidrottstv.se samt livetiming.se med över 500.000 visningar!